Кедровое масло, Cedarwood Essential Oil, 15 ml

20.82

При використанні в якості масажного масла вона надає розслабляючу і заспокійливу дію. Кедрова олія давно використовується як корисний компонент косметичних препаратів для жирної шкіри.

Категория:

Описание

Інформація про продукт

Ефірна олія кедра (Cedrus atlantica) володіє теплим, бальзамічним, деревним ароматом. При використанні в якості масажного масла вона надає розслабляючу і заспокійливу дію. Кедрова олія давно використовується як корисний компонент косметичних препаратів для жирної шкіри. Значення ORAC у кедрової олії становить приблизно 1 689 996 (TE / L). TE / L виражається як еквівалент тролокса в мкмоль / л.

Спосіб застосування

Для ароматичного використання або нанесення на шкіру. Можливо прояв чутливості шкіри. Вагітні жінки і люди, що знаходяться під медичним наглядом, повинні проконсультуватися з лікарем. При нанесенні на шкіру масло рекомендується розводити. Перед нанесенням на чутливі ділянки шкіри, наприклад, на обличчя, шию, інтимні зони і т. д., розведіть продукт. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Не слід наносити на шкіру дітей, особливо немовлят.

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Кедровое масло, Cedarwood Essential Oil, 15 ml”

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *